Wie wil Little Stars overnemen?

Wie wil Little Stars overnemen?

Midden 2017 heb ik de beslissing genomen om Little Stars over te dragen aan een nieuwe eigenaar. Lees je mee?

In juni 2017 heb ik een nieuwe onderneming opgericht, 'Social Balance' genaamd. Met Social Balance ondersteun ik ondernemers in hun zoektocht naar een evenwicht in hun onderneming & hun social media aanpak. Het is als ondernemer immers niet altijd evident om in balans te blijven. In dit huidige tijdperk wordt er van je verwacht dat je zowel online als offline helemaal mee bent. En dat betekent nogal wat. Gezien ik persoonlijk balans ook hoog in het vaandel draag, heb ik zelf een moeilijke beslissing genomen. Ik heb besloten om mijn webshop over te dragen aan iemand die dezelfde normen en waarden dan ikzelf hanteer waarbij een vlekkeloze service aan onze klanten centraal staat. 

Mocht jij iemand kennen waarvan je denkt dat er een match kan zijn of herken je jezelf in dit profiel, dan kan je mij altijd contacteren via inge@littlestars.eu Ik sta overigens ook open voor fysieke winkels die hun online activiteiten willen uitbreiden. De overnameprijs is bespreekbaar. Zo zijn er verschillende formules mogelijk zoals bijvoorbeeld neem je de hele voorraad mee over of slechts een gedeelte. Verder is het ook bespreekbaar of je al dan niet kennisoverdracht van mezelf wil. Ook gezamenlijke beursbezoeken behoren tot de mogelijkheden wanneer je je aanbiedt als overnemer. Alles is bespreekbaar zolang er maar een eerlijke samenwerking is. Wil je me overigens liever persoonlijk spreken, dan kan je bellen op het nummer 0032 474 96 04 26 (voor Nederland) of 0474 960426 (voor België).


Tot binnenkort!
Inge

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden